Associació Catalana de Salsa


-???-

Aprèn a Ballar

Si tens ganes de tastar la salsa, apunta’t a fer una classe gratis amb nosaltres.Les classes que oferim són anti-estrés, és a dir, si no ens ho passem bé, no tenen sentit per nosaltres. No pretenem guanyar cap concurs, sinó gaudir de la millor manera possible del ball.
Estem els dimecres a l’Ateneu Flor de Maig de Poblenou, de 19.00 a 20.00 i de 21.00 a 22.00. (C/ Doctor Trueta 195)
Per contactar pregunteu per Pere, preferentment per correu electrònic.
Tf: 620108145 Correu:
peret@acsalsa.net

Centre Flor de Maig

Dimecres

19h a 20h 21h a 22h

Tots el nivells

Centre Can Felipa

Dilluns

18h a 19h

 

Centre Civic Pere IV

Divendres

19h a 20h i 20h a 21h

"Sueltus" i amb parella

St Boi ( la Cope )

Dissabte

Mati i tarda

 
       
       
       
       

1-La feina del noi comença abans de ballar.
Encara que les noies poden demanar per ballar quan vulguin -no ho dubteu, fareu feliç al noi a qui li demaneu- usualment sereu els nois qui haureu de fer aquest primer esforç, i arriscar el fet de ser rebutjats (no us recorda cap altra situació, aquesta?). Com fer-ho? Aneu cap a la noia, mireu-la buscant contacte ocular, mirant de no ser invassius. Exteneu la mà, i pregunteu-li: ballem? Ella diu que sí i la porteu fins al lloc de la pista on penseu ballar. Al final de la cançó, no marxeu immediatament. Li diueu "moltes gràcies", al menys. Li podeu donar dos petons, si ella sembla oferir-se.

Vine a AcSalsa.net
2-A les noies us preguntaran per ballar sovint.
Habitualment preferireu dir que sí. Fins aquí cap problema. Hi haurà vegades, però, que preferireu l'altra opció: "No". Penseu en el noi, amb tots els amics mirant-lo, que travessa la pista somrient i s' apropa a vosaltres, us demana per ballar, i vosaltres, amb cara llarga i li dieu que no. Haurà de tornar, travessar la pista de ball, mentre tots els amics el miren i riuen. De fet ell tindrà la sensació que tota la sala el mira i riu: rebutjat. "No", no ha de ser mai. Un "No, gràcies", amb un somriure, millora molt, i una excusa, ho fa fins i tot amable: "estic a punt de marxar". Que sigui veritat, molt millor: "Vaig al lavabo", "anava a beure", "estic a punt de marxar", "em fa mal el peu". Si dieu "no, la propera vegada", penseu que tornarà, esperant ballar amb vosaltres.

3-Els accidents.
Esteu ballant, i trepitgeu algú, o sou trepitjats. En tots dos casos cal que us disculpeu amb un somriure i perdoneu l'altre. Aquestes coses passen sovint. Les salsoteques solen estar plenes de gent, concentrades en passar-s'ho bé. Mireu d'ocupar un espai concret quan balleu, evidentment no massa ampli, adaptat a la quantitat de gent que hi hagi, de manera que les parelles del vostre voltant sàpiguen on poden esperar que acabeu apareixent.

Vine a AcSalsa.net

4-"A la salsa falten nois".
És cert. Però és inevitable. Agafeu una fila d'alumnes-nois (sense cubans), i una altra d'alumnes noies del mateix temps d'aprenentatge, i poseu-les a fer passos lliures. Hi haurà una que harmoniosament farà figures a l'uníson, i un altra on peus, cames i braços aniran cadascun pel seu compte. No cal que digui quina és cada. Doncs a part d'aquesta falta de gràcia natural dels nois, resulta que els ha tocat la part difícil del ball. De fet podríem dir que és un miracle que encara quedin nois. Noies, una bona dosi de paciència és la millor inversió per tenir balladors a mitjà termini.Quan estem aprenent o ballant, és sà riure dels errors, sense malícia, i és molt sà pensar-s'ho dues vegades abans de tirar-li la culpa a l'altre.

5- En resum,
La salsa és divertida, sana físicament i socialment, i relativament barateta. El preu que realment s'ha de pagar és el de fer l'esforç d'aprendre i de tenir paciència amb les dificulats pròpies i alienes. Si ho aconseguiu, tindreu un espai pel vostre gaudi de per vida.

Vine a AcSalsa.net

Quí Som | La Salsa | Aprèn a Ballar | Club Social | Salsoteques | Gent salsera | -???-


-???- | -???-